Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
AANKOMEN
 
U kan ook op een gezonde manier aankomen met de voeding van Herbalife. Het is immers geen dieetvoeding!
 
De uitgebalanceerde voeding van Herbalife voedt de spieren en de weefsels, waardoor niet alleen uw fysiek zichtbaar in omvang toeneemt, maar u zult zich ook veel fitter en gezonder voelen! 
De voeding bouwt spieren op en geeft het lichaam een voldaan gevoel; het is erg simpel in gebruik, heeft een heerlijke smaak, normaliseert de vetverbranding en geeft u meer energie. 

Om aan te komen gebruikt u de Herbalife producten als volgt:
- 3x per dag een normale gezonde maaltijd
- 1x per dag een heerlijke, voedende shake (Formule 1) als toetje
- 3x per dag kruiden- en vezeltabletten 

Daarnaast natuurlijk per dag 8 glazen water drinken, voldoende groenten en fruit eten, aan beweging doen.( eventueel spieropbouwende sport )

 
Formule 1 voedingsshake
 
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken. GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelen technologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd.
Aantal porties per blik: 21.
Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino of Aardbei.
Meer info
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 
DOELTREFFENDE SUPPLEMENTEN
 
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
ProteÔne is een essentieel onderdeel van iedere lichaamscel. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten.
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
 
Cell Nutrition
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden. Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt.

 

Proteinereep

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn. Stil de lekkere trek met een goed en smakelijk tussendoortje. Voor een zoet tussendoortje neemt u een heerlijke ProteÔnereep.

 

Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2011  slim-he.com