Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
BASIS VOEDING
 
De kernproducten van Herbalife®. Dit is de succesvolle basis van al onze programma’s voor een algemene voedingskundige ondersteuning. Deze basis bestaat uit: Formula 1 – Voedingsshake, Formula 2 – Multivitamine Complex en Vezel- en Kruidentabletten.
 
STELT U EENS VOOR DAT U ZICH OP UW ALLERBEST ZOU VOELEN ..........
Hoe zou u het liefst willen leven? In topconditie? Zorg, om u optimaal te voelen, goed voor uw lichaam en volg een evenwichtige levensstijl.
 
Geoptimaliseerde voeding voor een actieve en evenwichtige levensstijl
In onze hedendaagse hectische levensstijl is het vaak aantrekkelijk om te kiezen voor kant-en-klaar maaltijden. Deze bevatten vaak meer calorieën (met name enkelvoudige koolhydraten en verzadigde vetten) en zout en bevatten dikwijls weinig vezels, complexe koolhydraten, essentiële vetzuren en bepaalde vitaminen en mineralen.
 

Al sinds 1980 ervaring!

Miljoenen mensen gebruiken Formula 1 - Voedingsshake voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van evenwichtige voeding. Het is een lichte maaltijd, veelzijdig en gemakkelijk klaar te maken, verkrijgbaar in zes smaken: uw maaltijd in een glas!
 
Formula 1 – Voedingsshake, een succesformule

Welzijn kan bereikt worden door het bereiken en behouden van uw streefgewicht. Formula 1 – Voedingsshake kan u hierbij helpen. Of u nu één of twee shakes per dag neemt, u kunt erop vertrouwen dat Formula 1 u een geschikte oplossing biedt. Formula 1 is samengesteld door onze voedingsdeskundigen en zit boordevol vitaminen en mineralen, sojaproteïne en koolhydraten. Bovendien bevat één portie minder dan 220 kcal!

 
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
 
Zorg voor evenwicht tijdens uw ontbijt, lunch of avondmaaltijd

Het is erg belangrijk om de dag te beginnen met een goed ontbijt. Toch ontbijt men vaak niet genoeg of helemaal niet. Ook de lunch en het avondeten verlopen vaak ongestructureerd. Formula 1 biedt een praktische en snelle oplossing zodat u punctueel tegemoet kunt komen aan uw behoeften.

 
Sojaproteïne, hoogwaardige plantaardige proteïne
Van plantaardige proteïne heeft alleen sojaproteïne de eigenschap om ervoor te zorgen dat het lichaam de benodigde aminozuren krijgt die het niet zelf kan aanmaken. Onze voeding is dikwijls heel rijk aan dierlijke proteïne, die vaak gepaard gaat met verzadigde vetten. Formula 1 en Formula 3 bieden u een interessant alternatief, rijk aan sojaproteïne. Eén portie Formula 1 biedt tot 10,6g sojaproteïne.
 
Essentiële vitaminen en mineralen

Het zijn de kleinste deeltjes van onze voeding maar ze spelen een doorslaggevende rol. Vitaminen en mineralen kunnen door ons lichaam niet aangemaakt worden en moeten daarom in onze voeding opgenomen worden. Hoewel de energetische waarde nul is, zijn deze essentieel voor een goede werking van het organisme.

 
WEETJE! Een ‘maaltijdvervanger’ is een product dat bedoeld is om dagelijks één of meerdere maaltijden te vervangen. Het bevat 200 à 400 kcal en is rijk aan proteïne, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. De samenstelling valt onder een strikte regelgeving.
 
FORMULA 1 – VOEDINGSSHAKE
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
Meer informatie lees hier meer >>>>
 

• Een maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing

• Een snelle en praktische maaltijd ter ondersteuning van evenwichtige voeding

• Bevat 12 vitaminen en 11 mineralen om uw ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) te helpen halen

• Bevat minder dan 220 kcal om uw calorie-inname te beperken

• Bevat sojaproteïne die u essentiële aminozuren biedt en een duurzaam verzadigingsgevoel helpt te verkrijgen

 

Meng 3 eetlepels Formula 1 – Voedingsshake met 250 ml halfvolle melk. Zo simpel is het!

Verkrijgbaar in een bus met 21 porties in de smaken: Vanille, Chocolade, Aardbeien, Tropische Vruchten, Cappuccino en Cookies & Cream. Om u hierbij te helpen, zijn er nu van de Formula 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formula 1 bus. Zo kunt u dus overal en wanneer u maar wilt voor optimaal welzijn zorgen. Eén portie per zakjes zijn verkrijgbaar in de smaak Vanille.

 

Formula 1 kan gebruikt worden ter vervanging of als aanvulling op een ontbijt, lunch of diner die niet compleet of uitgebalanceerd is of zelfs helemaal niet genuttigd wordt. Elke shake biedt essentiële voedingsstoffen waaronder vitaminen en mineralen om uw energieniveau op peil te helpen houden en de lekkere trek te vermijden.

• Neem twee shakes om uw gewicht te beheersen.

• Neem één shake om uw lichaam in balans te houden.

Blijf in topconditie en bied uw lichaam geoptimaliseerde voeding. Gebruik Formula 1 in combinatie met een uitgebalanceerd voedingspatroon en een evenwichtige levensstijl voor optimaal welzijn.

 

Dagelijks worden wereldwijd meer dan één miljoen shakes gebruikt. Telkens weer ontdekken klanten Formula 1 en waarderen ze het feit dat het hen helpt hun gewicht te beheersen en vitaliteit geeft. Ook u kunt profiteren van de uitstekende voordelen van Formula 1. U zult er niet genoeg van kunnen krijgen!

 

Voed uw lichaam met vitaminen en mineralen, kruiden en voedingsvezels. Samen met Formula 1 en gevarieerde voeding kan dit voor een goed algemeen welzijn zorgen.

 
FORMULA 2 – MULTIVITAMINE COMPLEX
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
Bevat 12 vitaminen en 10 mineralen. Het bevat onder andere:
• Antioxidanten die helpen bij de bestrijding van vrije radicalen: vitaminen C, E, zink, seleen
• Foliumzuur (vitamine B9), essentieel voor groei en celreparatie
• IJzer, essentieel voor het transport van zuurstof door het lichaam

Formula 2 is een kernproduct van de programma’s van Herbalife®. Een tablet zorgt voor 15 tot 43% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen en mineralen. Dagelijks te gebruiken voor een optimale werking.

 
WEETJE! Vervuiling, stress, roken en blootstelling aan de zon vergroten de productie van vrije radicalen. Er ontstaat dan een overschot aan deze stoffen die van nature geproduceerd worden door het lichaam, hetgeen een negatief effect heeft op met name de vroegtijdige veroudering van cellen. Antioxidanten helpen de effecten van vrije radicalen tegen te gaan.
 
VEZEL- EN KRUIDENTABLETTEN
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

Onze voeding bevat tegenwoordig te weinig vezels. Vezel en Kruidentabletten zijn rijk aan voedingsvezels en helpt ons om dit tekort gemakkelijk aan te vullen.

 

• Vezels helpen bij de uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam

• Zorgen voor een balans in de darmflora en reguleren de bloedsuikerspiegels
• Calcium bevordert sterke botten en gezonde tanden
• Bevat havervezels
 
WEETJE!  Momenteel bedraagt onze gemiddelde dagelijkse consumptie van vezels slechts 17g terwijl aanbevolen wordt om 25 à 30g per dag te eten.
 

De kernproducten van Herbalife®, Formula 1, Formula 2 en Vezel en Kruidentabletten vormen een winnend trio dat u kan helpen voor uw voeding en welzijn te zorgen.

 

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2011  slim-he.com