Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
ERVARINGEN - SUCCES VERHALEN
 
Herbalife verzamelde verschillende ervaringen- succesverhalen. lees onderstaand een paar voorbeelden of lees verder op www.herbalife.nl of www.herbalife.be 
 
Arnon Porat
 

Hallo, mijn naam is Arnon en ik kom uit Israël. Mijn hele leven had ik al moeite mijn gewicht te beheersen en ik probeerde ontelbare gewichtsbeheersingsdiëten toen ik nog jonger was. Later zat ik drie jaar in het leger en kwam nog meer aan. Toen begon ik wel met afvallen maar het was een echte strijd… en toen ik ermee stopte kwam ik nog meer aan! Toen stelde een vriend mij de gewichtsbeheersingsproducten van Herbalife® voor en ik begon ermee. Ik vond het programma eenvoudig vol te houden en de producten lekker. En nu is het me gelukt mijn gewicht te beheersen.

Ik voel me geweldig, heb meer zelfvertrouwen en ben tevreden met hoe ik eruit zie! Bedankt Herbalife!

 
Patrick De Groote & Inge De Geest
 

Patrick was zelfstandig manager van een tennisclub. Zijn doel was om elke dag een actie te ondernemen die € 250 kon opbrengen…

Inge was sportleerkracht in het bijzonder onderwijs. Nadat ze wereldkampioen aerobic 2000 werd, vond ze als aerobicinstructrice haar passie: “mensen begeleiden naar een beter figuur”. Maar ze had echter nog een sterkere droom en dat was mensen hun levenskwaliteit helpen verbeteren.

Hun paden kruisten op de World team School in den Bosch (mei 2003)! Patrick werd verliefd op het Herbalife marketingplan en op Inge. Inge werd verliefd op de producten en uiteraard op Patrick… Uit al die liefde besloten ze al na enkele maanden er samen fulltime voor te gaan! Inge volgde aanvankelijk het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife met zeer goede resultaten, maar de liefde was zo sterk… Een pareltje werd geboren, YULIN…

Na 2 jaar, in december 2005, sloten ze aan bij het Get Team. Een leuke leerrijke tijd om te ontdekken dat Herbalife draait om meerwaarde brengen in het leven van anderen.

De belangrijkste redenen van hun evolutie naar het Millionaire Team is…

• constante focus om de eerstvolgende promotie zo snel mogelijk te behalen…
• de positieve attitude waarmee ze elke uitdaging met plezier aangaan
• de kans grijpen om met crossline/vrienden te kunnen samenwerken
gezegend zijn om met een sterk TEAM de business uit te bouwen
 
Het leven is mooi, Patrick en Inge genieten elke dag van de ongelooflijke vrijheid die Herbalife hen biedt en ze zijn super dankbaar voor de levenskwaliteit die ze dagelijks mogen ervaren dankzij de fantastische producten!
Guillermo Luna en Carola Lichtman
 

Guillermo kon als medisch student maar net rond komen. Hij wist zeker dat hij mensen wilde helpen, maar het kostte hem al moeite genoeg om voor zichzelf te zorgen. Hij stond soms twee uur in de rij voor een gratis lunch op de universiteit, zodat hij kon blijven studeren en uiteindelijk arts worden.

Guillermo kwam voor het eerst met Herbalife in aanraking tijdens de zomervakantie van 1992. Zijn sponsor Alejandro Riviello stelde hem voor aan iemand die een grote invloed had in zijn leven, Chairman’s Club lid Nani Rancel. Alejandro praatte zo enthousiast over de business dat Guillermo ervan overtuigd raakte dat hij deze kans niet mocht laten schieten. Hij kocht een International Business Pack (IBP) en begon meteen.

Guillermo had wel zo zijn bedenkingen. “Ik was bang dat ik niet zou kunnen verkopen,” herinnert hij zich. Het keerpunt kwam in 1993 toen Guillermo genoeg geld bij elkaar had geschraapt om naar Miami te gaan en daar Mark Hughes te horen spreken tijdens een evenement. Daar realiseerde hij zich dat het potentieel van Herbalife groter was dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Guillermo is vanaf toen voor 100% voor Herbalife gegaan. “Ik wilde alles leren wat Herbalife me te bieden had,” zegt hij. Carola is geboren in het kleine dorpje Riberalta in het noorden van Bolivia. Ze groeide op zonder al te veel materiële zaken maar er was genoeg liefde, dromen en ambitie. Toen zij de middelbare school had afgerond ging ze businessadministratie studeren in Santa Cruz de la Tierra. Toen zij bijna ging afstuderen, kwam ze de mogelijkheid haar dromen te realiseren met Herbalife tegen in de vorm van een flyer.

Guillermo ontmoette Carola tijdens een Herbalife meeting. “We zijn een perfecte combinatie,” zegt Guillermo. “Carola leerde mij om niet voor het geld te werken, maar voor de mensen.” Tegenwoordig wonen Guillermo en Carola in Santa Cruz, Bolivia. Ze leven het leven waar ze altijd van gedroomd hebben. Ze leggen zich geheel toe op het helpen van anderen en moedigen deze aan hetzelfde te doen. Of het nu kinderen in nood helpen is, het sponsoren van een lokaal sportteam of initiatieven uit hun omgeving ondersteunen. “We volgen het voorbeeld van Mark Hughes en proberen zoveel mogelijk terug te doen,” zegt Carola.

 

Inkomens hebben betrekking op de genoemde individuen en zijn geen garantie voor uw eigen inkomen noch zijn deze typerend.Alle verdiensten hangen af van factoren zoals eigen vaardigheden, tijd en moeite die u in uw business investeert.

 
Ingrid Engelhart
 

“Ik gebruik nog steeds dagelijks de Herbalife® producten om mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Ik wil graag gezond ouder worden en ik zorg goed voor mijn lichaam omdat ik er maar één heb!”

 

Tennisliefhebber Ingrid Engelhart bereikte een keerpunt in haar leven toen ze besefte dat het extra gewicht dat ze met zich meedroeg haar tegenhield in het leven – niet alleen bij haar tennisprestaties maar, nog belangrijker, in haar rol als moeder. Gelukkig was er een oplossing nabij omdat een bekende van haar de gewichtbeheersingsprodukten van Herbalife aan haar voorstelde. Sinds ze de producten gebruikt voelt Ingrid zich vitaler met meer zelfvertrouwen en is zij trots op de sportprestaties die ze behaald heeft!

“Na de geboorte van mijn zoon droeg ik een paar extra kilo’s met me mee en had ik last van wat klachten en kwalen. Na anderhalf jaar moest ik nieuwe kleren kopen in een grotere maat. Toen ook deze kleren na een korte periode strak begonnen te zitten, wist ik dat ik veranderingen in mijn levensstijl moest aanbrengen.

Ik speelde altijd veel tennis en ik was bezorgd dat het mijn prestaties zou beïnvloeden én ik wilde geen genoegen nemen met een maatje meer! Ik wilde een gezond voedingsprogramma volgen dat me zou helpen mijn gewicht te beheersen. Ik ging naar de supermarkt om te zien welke gewichtbeheersingsproducten er beschikbaar waren. Puur toevallig kwam ik daar een bekende tegen en ik was verrast door haar uiterlijk omdat ze er veel slanker uitzag. Ik vroeg haar hoe zij dit voor elkaar had gekregen en ze vertelde me dat ze de producten van Herbalife® gebruikte. Ik kende Herbalife niet en wilde er meer van weten. Graag wilde ik de producten proberen omdat ze bij haar duidelijk resultaat opgeleverd hadden.

Ik begon met het volgen van het ‘twee shakes per dag’ programma met de Herbalife Formula 1 shakes in combinatie met de Vezel & Kruidentabletten en de Cell-U-Loss. Ook dronk ik elke morgen Thermojetics® Instant Kruidendrank. Ik verhoogde mijn dagelijkse vochtinname naar twee liter water per dag en at één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife hielp me mijn gewicht te beheersen. Mijn drukke levensstijl was te veeleisend voor mijn lichaam om door te kunnen gaan met de voeding die ik eerst tot me nam. Nadat ik de producten zeven weken gebruikt had, viel het mij op dat ik een flink aantal centimeters kwijt was. En ik voelde me niet zo moe als voorheen. Eerder wilde ik al vóór negen uur naar bed! Nu zit ik veel lekkerder in mijn vel en kan ik weer activiteiten in de avond doen.

Ook kan ik met trots melden dat ik eerste ben geworden bij het regionale tenniskampioenschap en werd ik clubkampioen bij de vereniging uit mijn woonplaats. Gedurende mijn wedstrijden drink ik water gemengd met Thermojetics® Instant Kruidendrank Original om me opgepept en gehydrateerd te houden. En voordat ik ga hardlopen drink ik LiftOff® energiedrank en neem nadien een Herbalife Formula 1 shake met toegevoegde proteïne. Ook neem ik dagelijks RoseOx.

Ik gebruik nog steeds dagelijks de Herbalife® producten om mijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Ik wil graag gezond ouder worden en ik zorg goed voor mijn lichaam omdat ik er maar één heb!”

 

Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren. Het gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife® kan helpen bij gewichtbeheersing in combinatie met een caloriegecontroleerd voedingsplan. Herbalife® producten zijn niet specifi ek ontworpen om sportprestaties te verbeteren maar kunnen bruikbaar zijn in het ondersteunen van een optimaal welzijn en gezonde, actieve levensstijl.

 

Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2010  slim-he.com