Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
GEZOND ONTBIJT
 
Start uw dag ook met een goed en gezond ontbijt! 

In 1 drinkontbijt zitten de alle belangrijkste voedingsstoffen die je nodig hebt voor een energieke dag! een heerlijk en makkelijk ontbijt! Geen dips meer, en als cadeautje een maatje minder??

Wat een resultaten heb ik al met mijn klanten, wilt u een advies en gratis ontbijtje ??

 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Vertel eens, hoe ziet uw ontbijt eruit?
Heeft u honger en bent u moe rond 11.00 uur?
Heeft u dan zin in een kop koffie en een snack?
Bent u moe en slaperig na de lunch?
Heeft u spijsverteringsproblemen?
Heeft u wel eens hoofdpijn gedurende de dag?
 
Wist u dat...

• ... als u het ontbijt overslaat, uw eetpatroon gedurende de dag verstoord kan raken waardoor u later op de ochtend kan gaan snoepen of snacken?

... als u het ontbijt overslaat, uw lichaam niet optimaal kan functioneren? U kunt, in de loop van de dag, last krijgen van futloosheid en/of concentratiestoornissen.

• ... diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een goed ontbijt het beste is om de dag mee te beginnen? Ook als u uw gewicht wilt beheersen.

• ... een uitgebalanceerd ontbijt de spijsvertering op gang brengt en daardoor de stoelgang stimuleert?

• ... uw lichaam ongeveer 1 liter vocht gebruikt tijdens de nacht door o.a. transpireren en ademen? Daarnaast gebruikt  uw lichaam de voedingsstoffen van de vorige dag om zichzelf te herstellen. Uw lichaam wordt daarom ’s ochtends 'leeg' wakker en vraagt om nieuwe energie en voedingsstoffen.

• ... als uw lichaam na een nacht slapen geen nieuwe energie binnenkrijgt, het automatisch kan overschakelen op een tragere verbranding? Alles wat u daarna eet, wordt niet meer snel verbrand. De overtollige energie wordt dan opgeslagen in lichaamsvet. Het is daarom belangrijk het lichaam 's ochtends opnieuw van energie te voorzien in de vorm van een evenwichtig en voedzaam ontbijt. Denk hierbij aan het spreekwoord "Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar".

 
Dus uw lichaam wordt ‘s ochtends “leeg” wakker!
 
Wat is dan precies en goed en gezond ontbijt?
 
Uitgebalanceerd ontbijt gebaseerd op eiwitten

Een gezond ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de suikerspiegel makkelijk binnen de ideale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te verminderen.

Op deze manier blijft de eetlust beter onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen naar b.v. enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junkfood, frisdrank, etc.). Het lichaam blijft in balans en kan zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie gaan gebruiken.

 
Traditioneel Europees ontbijt
In de ochtend veroorzaken enkelvoudige suikers (bv. brood, suiker, gezoete ontbijtgranen, zoet beleg, crackers, etc.) een onmiddellijke stijging in de suikerspiegel, die boven de ideale waarden uitstijgt. Hierop reageert het lichaam met als gevolg daling van de suikerspiegel onder het ideale niveau.
 
 
Ontbijt overslaan

Door het overslaan van het ontbijt zakt de suikerspiegel onder de ideale waarden. Het energieniveau daalt en er kan een hongergevoel ontstaan. Om de honger te stillen en de energiedip te overwinnen, worden er vaak enkelvoudige suikers genuttigd (bv. koffie of thee met suiker, een koekje, etc.). Deze veroorzaken een onmiddellijke stijging in de suikerspiegel. Net als bij het traditionele Europees ontbijt veroorzaakt het overslaan van het ontbijt een daling en stijging van de suikerspiegel. 

 
 
De gevolgen daarvan zijn: opslag van vet; een verlaagde suikerspiegel en het verlangen naar meer koolhydraten. Het lichaam is uit balans! Dit patroon herhaalt zich vaak meerdere malen per dag en zo komt u terecht in een vicieuze cirkel.
 
Kies nu voor het ideale gezonde ontbijt
 
Ons basisprogramma voor een goed ontbijt:
OCHTEND:  Formule 1 voedingsshake, AloŽ siroop en kruidendrank.
OVERDAG: Thermojetics Kruidendrank
 
De filosofie is eenvoudig; geef het lichaam 's morgens zo veel mogelijk wat het nodig heeft om de hele dag door optimaal te kunnen functioneren. In combinatie met voldoende lichaamsbeweging is de stap naar een actieve, gezonde levensstijl met dit super-ontbijt al snel gemaakt
 
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
 
EIGENSCHAPPEN:
Formule 1 voedingsshake:
 • Weinig calorieŽn
 • Cellulaire voeding, dus binnen 20 minuten opgenomen.
 • Deze speciaal geformuleerde samenstelling, gecreŽerd m.b.v. geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, bevat makkelijk opneembare, hoge kwaliteit sojaproteÔne, koolhydraten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels.
AloŽ siroop:
 • 100 voedingsstoffen waarvan 70 voor de spijsvertering
 • Ontstekingsremmend
 • Reinigt de darmen, voedingsstoffen worden beter opgenomen
 • Helpt voeding te verteren
 • Verbetert de stoelgang
Thermojetics Kruidendrank:
 • Reinigt en helpt afvalstoffen afvoeren

 • Vet wordt beter verbrand

 • Geeft meer energie door Guarana

Kies nu voor het ideale gezonde ontbijt!
Bestel nu een gezond ontbijt pakket!

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Wilt u een gezond ontbijt proeven? Bel:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2011  slim-he.com