Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
INTRODUCTIE
 
Wie we zijn

Een eersteklas voedings- en gewichtsbeheersingsbedrijf.

 
Wereldwijd

Het verbeteren van levens in 79 landen op zes continenten door middel van een netwerk van meer dan 2,2 miljoen Distributeurs in 2011.

 
Mogelijkheid

Een zakelijke mogelijkheid die mensen de kans biedt hun dromen, doelen en ambities waar te maken.

 
Gepersonaliseerd

Gericht op de unieke behoeften van de klant en biedt persoonlijke begeleiding om de gestelde doelen te behalen.

 
Innovatief

Het ontwikkelen van de beste gewichtsbeheersings-, gerichte voedings-, vitaliteits en persoonlijke, uitwendige verzorgingsproducten, ondersteund door wereldberoemde wetenschappers.

 

Herbalife: Van droom tot wereldwijd succes

Herbalife is in 1980 opgericht door ondernemer Mark Hughes in Californië. Zijn droom was mensen de juiste levensstijlkeuzes te kunnen bieden. Het bedrijf is van dit eenmansinitiatief uitgegroeid tot een wereldbedrijf!

Vandaag de dag is Herbalife aangesloten bij een groot aantal vakorganisaties en speelt hierin een actieve rol. Zo is Herbalife mede oprichter van de International Alliance of Dietary/Food Supplement Associations (IADSA). Het hoofdkantoor is gelegen in Los Angeles, Californië, USA. Het Europese hoofdkantoor in Uxbridge, West Londen, Engeland. Het Nederlandse Hoofdkantoor is gelegen in Utrecht, Nederland.

 

Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB)

Om van Herbalife het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven lessen en trainingen over de principes van voeding, lichamelijke beweging en gezonde levensstijlen waarbij de focus ligt op ‘voeding’. Voorzitter van de NAB is professor David Heber, Ph.D. en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, M.P.H., Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid productonderzoek en ontwikkeling. Nobelprijs winnaar Louis Ignarro, Ph.D. is lid van de Herbalife’s Scientific Advisory Board, die Herbalife adviseert over ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

De NAB bevat negen experts uit Europa. Dit zijn Dr. Ralph Rogers uit het Verenigd Koninkrijk, Professor Dr. Ali Kocailik uit Turkije, Dr. Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor Lázló Halmy uit Hongarije, Professor Dr. Alla Pogozheva uit Rusland, Julián Álvarez García uit Spanje, Joaquim Caetano uit Portugal, Professor Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Dr. Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

 
Herbalife: een nieuw leven

Al sinds 1980 loopt Herbalife voorop in de wetenschap over voeding en gewichtsbeheersing. Herbalife levert consistent hoogwaardige, moderne producten die miljoenen mensen wereldwijd helpen om hun welzijnsdoelstellingen te bereiken. De producten en voedingsprogramma’s van Herbalife® leveren persoonlijke welzijnsoplossingen voor iedere levensfase en levensstijl.

 
Herbalife’s inzet voor wetenschap en innovatie

Het ‘Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition’ Laboratorium. Herbalife zet zich in voor het ontwikkelen van voeding en helpt hiermee het potentiële optimale welzijn van mensen te bevorderen. In 2003 heeft Herbalife het Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition Laboratorium mee helpen oprichten bij het Center for Human Nutrition bij de UCLA als onderdeel van de missie om vooruitgang te boeken op het gebied van de voedingswetenschap door middel van de meest vooruitstrevende onderzoeks- en ontwikkelingstechnologieën.

 
Herbalife Product- en Wetenschapscentrum

Het zeer moderne Herbalife Product- en Wetenschapscentrum, onder leiding van Chief Scientific Officer Dr.Steve Henig, is recent geopend in het Herbalife Plaza in South Bay, Los Angeles. Een team van voorname en toegewijde ontwikkelaars en wetenschappers gebruiken gevorderde technologie, inclusief een high-tech laboratorium, om Herbalife producten van wereldklasse te creëren. Dit zorgt ervoor dat Herbalife de beste voedings- en gewichtbeheersingsproducten ter wereld kan blijven produceren.

 

Maximaliseer uw welzijn met uitgebalanceerde voeding

De kwaliteitsproducten van Herbalife® hebben als doel u alle elementen te leveren die uw lichaam dagelijks nodig heeft ter ondersteuning van een optimaal welzijn. Herbalife optimaliseert deze uitgebalanceerde voeding door de unieke samenstellingen en zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige ingrediënten. Een uitgebalanceerd voedingsplan zou het lichaam een uitgebalanceerd niveau van energie, vitaminen, mineralen, goede koolhydraten, plantaardige proteďnen, goede vetten en vezels, kruiden en antioxidanten moeten bieden. Dit goede voedingsplan houdt het eten van gevarieerd voedsel in maar wel met mate. De manier waarop Herbalife programma’s personaliseert op basis van individuele behoeften is iets waar we extreem trots op zijn. Deze gepersonaliseerde programma’s zijn gericht op het streven naar complete voeding.

 
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2011  slim-he.com