Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
NIEUWS
 
HERBALIFE FESTIVE SHAKE
 

Tijdelijk verkrijgbaar de Festive Herbalife shake

Shake smaak: toffee, apple en kaneel.

 

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

De introductie van de nieuwe limited edition F1 Seizoenssmaak: Toffee-Appel en Kaneel. Dezelfde goede producten als onze bestaande F1-smaken, maar nu met een seizoenstwist. Met een heerlijke toetjessmaak dé gezonde manier om van zoetigheden te genieten deze winter.

Belangrijkste Voordelen

Biedt een heerlijke, gezonde maaltijd met een uitstekende balans tussen eiwitten en de belangrijkste
Wetenschappelijk bewezen als effectieve manier om uw gewicht te beheersen.
Combineert soja-eiwitten en koolhydraten, waardoor u langer een vol gevoel heeft en uw energieniveau hoog blijft.
Bevat veel vitaminen en mineralen voor het bereiken van een uitgebalanceerd dieet.
Minder dan 220 kcal genot, zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen.

Hoe kan het u helpen?

Klinische studies wijzen uit dat dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, samen met matige inspanning, effectief helpt voor gewichtsbeheersing. De F1 Seizoenssmaak is een heerlijke, gezonde maaltijd met een uitstekende balans tussen eiwitten en de belangrijkste voedingsstoffen voor langdurige energie.

 
HERBALIFE24 - SPORTVOEDINGSLIJN
 
Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
 

Utrecht, 17 november 2011 Herbalife lanceert ’s werelds eerste 24-uurs sportvoedingslijn: Herbalife24. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen resultaten is Herbalife24 ontwikkeld door en voor sporters voor een optimale voorbereiding, training en herstel. De sportlijn bestaat uit zeven hoogwaardige producten waarmee sporters hun voedingsprogramma op basis van hun specifieke sport, dagelijkse behoeften en trainingseisen kunnen aanpassen. De producten worden continu getest door een onafhankelijk laboratorium op verboden middelen (anti-doping testing) om sporters de zekerheid te geven dat de producten zonder problemen continue kunnen worden gebruikt. De producten van Herbalife24 bevatten ook alleen natuurlijke kleur-, smaak of zoetstoffen.

Gezonde voeding en regelmatig voldoende lichaamsbeweging zijn belangrijke factoren voor een gezonde en actieve levensstijl. We hebben voedingsstoffen nodig om goed te functioneren en een juiste hoeveelheid van deze voedingsstoffen is noodzakelijk voor een uitgebalanceerde voeding. De rol van goede voeding op deze sportprestaties wordt nog wel eens onderschat.

Herbalife, wereldwijd bekend als specialist op het gebied van voeding voor iedereen die een evenwichtige levensstijl nastreeft, introduceert met Herbalife24 ’s werelds eerste 24-uurs sportvoedingslijn. Hiermee voorziet Herbalife 24 uur in de voedingsbehoefte van degene die actief beweegt – van jogger tot enthousiaste fitnesser en topsporter. Met Herbalife24 beginnen sporters geconcentreerd aan een training of wedstrijd, houden ze het langer conditioneel vol en herstellen ze sneller.

Sportvoedingsprogramma op maat

Iedere sporter is anders en iedereen heeft ook een ander focuspunt. Bij hardlopers ligt de focus bijvoorbeeld meer op duursport, bij bodybuilders op fitness of kracht en voor teamsporters zoals voetballers geldt vaak een combinatie van focuspunten.

De voedingscoach van Herbalife ontwikkelt daarom in samenwerking met de atleet een gepersonaliseerd voedingsprogramma met Herbalife24. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de sporter vooraf. Afhankelijk van de activiteit, training, prestatie en herstel wordt de juiste behoefte aan elk Herbalife24 product vervolgens in kaart gebracht.

John Heiss, directeur Sport & Fitness bij Herbalife en tevens de bedenker van Herbalife24: “We begrijpen dat er meer komt kijken bij prestatiebevorderende voeding dan producten die bedoeld zijn voor, tijdens en na de inspanning. Met Herbalife24 voorzien we degene die een actieve levensstijl nastreeft van de juiste voeding, vanaf het moment dat hij opstaat en zich voorbereid op de dag, tot zijn training, prestatie en herstel – ook ’s nachts. Met deze 24-uurs sportvoedingslijn kunnen we de training en prestaties van amateur- en professionele voetballers, fitnessers, hardlopers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is, naar een hoger niveau te tillen”.

 
Lees hier verder >>
 
HERBALIFE HERBAL ALOE DRANK MANGO - verbeteren spijsvertering
Herbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen.
 
HERBALIFE EN AJAX
 
Herbalife geeft lokaal sportvoedingsadvies op landskampioenniveau

In juni 2011 hebben Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife een Suppliersovereenkomst gesloten. Deze gaat in op 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014. De samenwerking met Ajax ligt in het verlengde van de samenwerking tussen Herbalife en FC Barcelona en met sterspeler Lionel Messi in het bijzonder. Door het beschikbaar stellen van Herbalife voeding slaan topclubs en Herbalife de handen ineen om spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties. En er is goed nieuws voor amateursporters. Deze voeding is ook beschikbaar op lokaal niveau!
 
Prestaties lokale clubs verbeteren?
Sportverenigingen hebben één ding gemeen. Ze streven er allemaal naar hun sporters te ondersteunen in het neerzetten van de beste prestaties. De rol van goede voeding op deze sportprestaties wordt nog wel eens onderschat. De juiste voeding is cruciaal om te kunnen presteren. Sportvoedingsproducten en supplementen, zoals proteïnepoeder en -repen, isotonische dranken en maaltijdvervangende shakes, worden dan ook steeds populairder.

Herbalife biedt een breed voedingsprogramma voor sporters. Niet alleen de spelers van Ajax, maar ook lokale sporters kunnen voedingsadvies krijgen op landskampioenniveau. Herbalife coach SLIM-HE is beschikbaar voor dit sportvoedingsadvies op maat. Doelstelling is om te helpen de prestaties van amateurvoetballers, atleten, hardlopers, zwemmers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is naar een hoger niveau te tillen.
 
HERBALIFE QUICKSPARK - Natuurlijke energie
Herbalife’s revolutionaire nieuwe product met CoEnzym 1. Het menselijk lichaam bevat miljoenen cellen die CoEnzym 1 nodig hebben om op hun best te kunnen functioneren. De ATP energiecyclus is het complexe proces waarin energie wordt gecreëerd om onze cellen te laten functioneren. Deze energie wordt ATP energie genoemd. CoEnzym 1 is een primair co-enzym dat het lichaam nodig heeft om ATP energie te verkrijgen. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1 en hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen. Het zijn kleine tabletjes, die je onder je tong legt en laat oplossen. Het effect is na 10-30 minuten merkbaar en houdt ongeveer 4 tot 5 uur aan.
 

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

© Copyright  2008-2011  slim-he.com