Home

 Introductie
 Nieuws
 
 Gezond ontbijt
 Basis Voeding
 Supplementen
 Afslanken
 Aankomen
 
 Herbalife24 sport
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 Haarverzorging
 
 BMI berekenen
 Succes verhalen
 
 Webwinkel
 Contact
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 
 Privacy
 Disclaimer
 
SPORT EN VOEDING
 

Als actief persoon heeft u als doel: optimaal kunnen bewegen! Als u met dit streven bezig bent, stelt u hoge eisen aan uw lijf. Dat maakt het zo belangrijk om uw lichaam de allerbeste voeding te geven die er is. Alleen zo kunt u immers de prestaties leveren die u voor ogen staan!

Bestel direct in onze Herbalife producten webshop >>
 

Al meer dan 31 jaar hebben wij wereldwijd mensen geholpen om hun gewicht onder controle te krijgen. Herbalife helpt ook sporters en actieve mensen om in hun behoefte aan extra brandstof en herstel te voorzien. De wetenschap die zich bezighoudt met sportvoeding is gecompliceerd en vaak ondoorzichtig, maar hij wordt begrijpelijk als men uitgaat van de vier basiscomponenten: brandstof innemen, brandstof bijvullen, herstel en renovatie.

Herbalife biedt producten die helpen bij het innemen en bijvullen van brandstof, het herstel en de renovatie. Onze producten bevatten gemakkelijk op te nemen en te verteren koolhydraten, eiwitten en essentiŰle vetzuren ľ allemaal nodig om het lichaam te helpen tijdens het leveren van topprestaties. Wilt u de grenzen van uw kunnen ontdekken, maak Herbalife dan onderdeel van uw leven.

 
1 - Uw lichaam heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren.

De cellen van uw spieren functioneren net als een brandstoftank, de erin opgeslagen koolhydraten dienen als een onmiddellijk aanspreekbare brandstofbron. Eet voordat u aan de slag gaat koolhydraatrijk voedsel, om het wegvloeien van de in uw lichaam aanwezige energie te beperken.

 
2 - De meest effectieve manier om de tekorten in uw lichaam aan te vullen is het eten van energierijke voedingsstoffen.

Eet vier tot zes uur vˇˇr uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lichts 30 minuten voordat u begint.

 
3 - Laad uw accu op.

Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die eenvoudig te verbranden koolhydraten bevatten.

 

4 - Vul uw reserves aan als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen.

Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aerobe oefeningen (lange tot middellange afstand).

 
5 - Hydrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw.

Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten ľ wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.

 

6 - Prote´ne is de sleutel tot het onderhoud en de opbouw van magere spiermassa.

Uw lichaam moet voldoende prote´ne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: 1 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht (1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden.)

 
7 - Prote´ne versus koolhydraten.

Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. Prote´ne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa.

 
8 - Optimale inname en aanvulling.

Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen (snelle brandstof).

 
9 - Beter herstel en kortere hersteltijd.
Gebruik de juiste hoeveelheid prote´ne, antioxidanten en neem de geschikte drank.
 
10 - Gebruik de juiste supplementen.

Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen uw hersteltijd korter maken.

 
Herbalife's intelligente sportvoeding

Formule 1 ľ Voedingsshake. Bevat tot 10,6 gram sojaprote´ne koolhydraten die uw energie op peil houden en vezels zodat u zich langer voldaan voelt.
 
Formula 1 vervangende maaltijdreep!
Nooit meer zorgen maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. Onze maaltijdreep met slechts 207 kcal levert u onderweg de essentiŰle voedingsstoffen die u nodig heeft.
Meer informatie klik hier >>
 
Multivitamine Complex. Geeft u de essentiŰle vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn om u te beschermen tegen lichamelijke stress.
 
Cell Nutrition. Zorgt voor hogere effectiviteit van uw opgenomen vitaminen en mineralen.
 
RoseOx/Schizandra. Krachtige antioxidanten voor het neutraliseren van vrije radicalen.
 
Herbalifeline. Levert Omega-3 vetzuren. Bevat bovendien vitamine E, die speciale antioxidant-eigenschappen bezit, plus selenium, een sporenelement dat essentieel is voor het welzijn van de mens.
 
Prote´ne Poeder. Draagt bij aan de verhoging van het prote´neniveau, voor spierherstel na lichamelijke inspanning.
 
Prote´nerepen. Smakelijke aanvulling om uw energie op peil te houden zonder de balans te verstoren.
 
AloŰsiroop. Verfrissende en verzachtende drank om uw vochtgehalte op peil te houden.
 
NRG. Een natuurlijke oppepper, bevat Guarana.
 
Liftoff. Bruisende energiedrank, weinig calorieŰn, geen suiker toegevoegd.
 
H3O Pro. Een innovatieve isotone tandvriendelijke sportdrank.
 
QuickSpark. Natuurlijke energie.
 

Alle Herbalife producten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur:

 

Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >>

 

Neem voor meer informatie contact met mij op:

 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
INGE MOUS
Telefoon:  078 - 7853105
E-mail: info@slim-he.com
 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Dordrecht
 
top
 
 

ę Copyright  2008-2011  slim-he.com